Наши партнеры

MenuDanske fodboldspillere siger nej til racisme

Dansk fodbold

Steven Lustü, Asbjørn Sennels, Morten Bisgård og Christopher Poulsen går idag alle sammen på talerstolen, for at bekæmpe det voksende problem, racisme. De fire spillere arbejder sammen med spillerforeningen, som længe har arbejdet mod racismen.

Spillerforening har gennem flere år har haft kampagnen “Giv racismen det røde kort” kørende. Den 1. maj bliver udnyttet til at tale for forebyggelse af problemet, som i større og større grad finder sted omkring i europæisk fodbold.

Det er Steven Lustü, Asbjørn Sennels, Morten Bisgård og Christopher Poulsen, som skal tale til det danske folk. Budskabet er klart “Racisme har ingen steder hjemme!”.

“Vi professionelle fodboldspillere er stolte over at være med til at bekæmpe den racisme vi desværre stadig oplever, ikke bare på banen, men også i samfundet generelt. Vi står sammen om et klart budskab,” siger Sennels til bold.dk.

Morten Bisgård bakker op om ordene fra venstrebacken.

“På tværs af klubber og divisioner er vi enige om, at vi vil have en sport, der er fri for racisme og fremmedhad. Det gælder på banen, men også på tilskuerpladserne,” supplerer Bisgaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu