Наши партнеры

Menu



Dansk talent til prøvetræning i Real Madrid

Dansk fodbold

FC Midtjyllands 18-årige forsvarstalent Simon Kjær skal søndag til Madrid, hvor et træningsophold på en lille uges tid i Real Madrid venter.

Simon Kjær troede, at det var løgn, da hans forældre ringede ham op, og meddelte, at han søndag skal til Spanien, hvor han skal træne med selveste Real Madrid.

“Nu tager de gas på mig. Det var helt uvirkeligt, at det kan ske for én selv,” sagde 18-årige Simon Kjær til FC Midtjyllands hjemmeside.

“Det var mine forældre, som fortalte mig, at jeg skulle af sted. Det var min mor, der snakkede. Min far kunne vist ikke sige noget. Han var ikke helt upåvirket af det,” fortalte Kjær, der udover at træne med Real Madrid også får lov til at deltage i en testkamp.

Det ventes, at Simon Kjær skal spille kampen med enten ungdomsholdet eller reserverne, og selvom der ikke skal spilles kamp med de helt store stjerner, så glæder unge Kjær sig alligevel til den store oplevelse.

“Lige nu glæder jeg mig bare til at få en kæmpeoplevelse. Jeg skal ned for at spille min chance. Den skal have alt, hvad den kan tage. Så må vi se, hvor langt det rækker.”

Simon Kjær har kontrakt med FC Midtjylland indtil sommeren 2011.



Kommentér

2 kommentarer til “Dansk talent til prøvetræning i Real Madrid

  1. Lasse Hansen siger:

    Fantastisk hvis han kan spille sig til en kontrakt! 😀

    GO SIMON! B)

  2. Andreas Johnke siger:

    Ja altid positivt med danskerbesøg i kæmpe klubber, så håber da det giver manden mod på mere, også selvom han ikke skulle få kontrakt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu