Наши партнеры

MenuDansk præg på russisk topkamp

Dansk fodbold

Den danske dommer Claus Bo Larsen skal lørdag aften dømme topkampen i den russiske liga, for at fjerne en hver tvivl om snyd og korruption.

Som den første danske dommer skal Claus Bo Larsen og hans linjevogtere, dømme en russisk kamp. Det sker lørdag når rækkens tophold Zenit St. Petersborg, tager imod de forsvarende mestre fra CSKA Moskva.

”Vi skal derover for at fjerne enhver tvivl om bestikkelse eller korruption, som der åbenbart er mistanke om blandt deres egne dommere. Vi fik invitationen for fire uger siden. Det passer med, at jeg har fri fra SAS Ligaen, så kun derfor kan det lade sig gøre,” sagde Claus Bo Larsen, der får følgeskab af linjedommerne Bill René Hansen og Henrik Sønderby.

”Jeg er tidligere blevet inviteret af det bulgarske, det rumænske og det ukrainske fodboldforbund. Men ingen af gangene har det kunnet lade sig gøre på grund af hjemlige opgaver, lød det fra Claus Bo Larsen ifølge bold.dk.

Onsdag aften dømte Claus Bo Larsen foran 2.224 tilskuere, da Brøndby kom over sit ”Jyde-kompleks” med en sejr på 2-1 i Silkeborg. Lørdag aften bliver der sandsynligvis mere tryk på, når dommeren fra Fyn skal dømme foran 21.575 ellevilde fans.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu