Наши партнеры

MenuDansk målmandstalent prøvetræner hos Blackburn

Dansk fodbold

FC Nordsjællands talentfulde målmand Jannich Storch, der spiller på klubbens U17-ligahold samt U16-landsholdet, er til prøvetræning hos Blackburn Rovers.

Blackburn Rovers ledende talentspejder har fulgt Jannich Storch i et par landskampe for det danske U16-landshold, og nu har den unge målmand fået mulighed for at prøvetræne hos Blackburn. Det er blevet til et firedages ophold, hvor Jannich Storch fik mulighed for at prøve sit talent af på allerhøjeste niveau.

Med på turen er også FC Nordsjællands’ talentchef, Kenneth Rasmussen, som er begejstret for turen og siger til klubbens hjemmeside:

”Det er et flot anlæg, hvor Premier League-mandskabet har deres egne separate bygninger og baner øverst oppe på en skråning, og ungdoms-akademiet ligger længst nede med soveværelser til alle deres ungdomsspillere, som bor på anlægget. Lige udenfor ligger fem flotte 11-mands kampbaner og tre 7-mandsbaner. Man kan på alle måder mærke, at man befinder sig i en storklub, og det er fantastisk at opleve de her faciliteter og den professionelle indstilling til tingene.”

Det er blandt andet blevet til en U19-kamp mod Shrewsbury, hvor Blackburn Rovers godt nok tabte 0-1, men hvor Jannich Storch reddede et straffespark.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu