Наши партнеры

MenuDansk målmand vil være verdens bedste

Dansk fodbold

Det danske målmandstalent Mikkel Andersen, der til dagligt spiller i engelske Reading, har sat sig det helt store mål. Han vil være verdens bedste.

I januar blev 18-årige Mikkel Andersen solgt fra AB til engelske Reading, hvor han i øjeblikket fungerer som 3. målmand. Selvom det var et stort skridt at skifte fra AB til Reading, så fortryder Mikkel Andersen ikke, at han valgte at takke ja til en tilværelse i det engelske.

“Det er et valg og en chance jeg har taget, og jeg vil hellere fortryde den chance, jeg tager, end den jeg ikke tager, og den er meget velovervejet,” sagde Mikkel Andersen til lokalavisen Herlev Bladet.

Mikkel Andersen har et stort talent, og han håber på, at han kan blive den største målmand. Den 18-årige keeper vil være verdens bedste.

“At sætte sig det mål at være verdens bedste, er det største, man kan, og det kan godt være, at jeg ikke når det, men på vejen vil jeg have så mange delmål, at det vil bære mig langt. Det er derfor jeg har sat mig det mål, og jeg vil gøre alt for at nå det,” fortalte Mikkel Andersen til Herlev Bladet.

Mikkel Andersens plan er at etablere sig som en del af Readings Premier League-trup om to år. Det kræver dog stor erfaring at gøre sig på sådan et højt plan, og derfor håber Mikkel Andersen, at Reading vil leje ham ud.

“Det kræver erfaring på førsteholdsniveau at blive Premier League-målmand, og i England får man det oftest ved at blive lejet ud til mindre klubber som Championschip, League One eller League Two-klubber. Selv i de små ligaer er der omkring 10.000 tilskuere til kampene, så der er en kæmpe interesse. Jeg vil være utrolig glad, hvis Reading vil leje mig ud, så jeg får den erfaring,” sluttede Mikkel Andersen.

Mikkel Andersen afviste mange storklubber før han skrev kontrakt med Reading. Der var bl.a. stor interesse fra Liverpool FC, Arsenal og Tottenham Hotspur, samt italienske og græske klubber.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu