Наши партнеры

MenuDansk Alanzinho-bud afvist i første omgang

Dansk fodbold

Ifølge B.T. har Brøndby IF budt 4.6 millioner kr. for Stabæks brasilianske kantspiller, Alanzinho, men nordmændene har i første omgang afvist Brøndby.

Brøndby-træner Tom Køhlert ytrede for et stykke tid siden, at han gerne så en “dribler” komme til klubben. Og det mål prøver man ihvertfald at opfylde hos ledelsen, da B.T. i dag kan oplyse, at Brøndby altså har budt 4.6 millioner kr. på Alanzinho fra Stabæk, som dog har afvist buddet til at starte med.

Rygterne om Alanzinho og Brøndby-forbindelsen kom i sving, da Alanzinho afslørede overfor Netavisen, at han havde været til møde med en dansk klub i Brasilien. Derfra var det nærliggende at tro, at der var tale Brøndby, da Tom Køhlert som sagt har ytret ønske om en “dribler”, samtidig med, at Brøndby har haft repræsentanter i Brasilien.

Stabæk kan dog ikke tillade sig at være alt for kølige ved forhandlingsbordet. Alanzinhos kontrakt udløber nemlig om et år, og han vil derfor snart være en såkaldt “Bosman-spiller”, som vil kunne forlade sin klub til fordel for en anden, uden at der skal betales en krone for overgangen. Derfor er Stabæk tvunget til snart enten at give efter for Alanzinhos lønkrav i en ny kontrakt eller sælge ham til højestbydende.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu