Наши партнеры

MenuDanny Califf på vej væk fra AaB

Dansk fodbold

AaBs anfører Danny Califfs kontrakt udløber til sommer. Den nordjyske klub har endnu ikke fremlagt et tilbud om en kontraktforlængelse, og det er noget, der bekymrer amerikaneren.

Til sommer udløber Danny Califfs kontrakt med AaB, og da SAS Ligaens førerhold endnu ikke har tilbudt deres anfører en kontraktforlængelse, er forsvarsgeneralen på vej væk fra Aalborg.

“Det er klart, at hvis jeg ikke skal spille her i næste sæson, skal der være nogle muligheder. Så jeg har da kigget på andre muligheder. Men mit primære ønske er, at jeg håber at forlænge med AaB,” siger Danny Califf til avisen Nordjyske.

Den amerikanske forsvarsgeneral håber meget på, at AaB kommer med en ny kontrakt, og han giver selv et bud på, hvorfor kontraktforlængelsen endnu ikke er blevet lagt på bordet.

“Det har skuffet mig en anelse, at jeg ikke har hørt noget endnu. Måske kan man retfærdiggøre det, da det har været stresset med salget af Prica og aftalen med Nilsson, men det er hvad det er,” sagde ålborgensernes anfører.

AaB fører i øjeblikket SAS Ligaen med to point foran FC København. AaB starter forårssæsonen den 15. marts, hvor de tager en tur til Odense.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu