Наши партнеры

MenuDanmark-Spanien spilles trods flykatastrofe

Dansk fodbold

I eftermiddags er omkring 150 personer omkommet i et flystyrt i den spanske hovedstad, Madrid. Det har fået det spanske fodboldforbund til at overveje at aflyse aftenens kamp, men denne bliver dog spillet. Dette bliver dog med et minuts stilhed og uden kåringer til flere danske spillere som respekt for de omkomne og deres pårørende.

Selvom rygter fra spansk presse fortalte, at aftenens kamp mellem Danmark og Spanien ikke skulle spilles, tørner de to nationer dog sammen i aften i Parken. Dette bliver dog uden kåringer af Jon Dahl Tomasson, Martin Laursen og Thomas Helveg, mens der vil være et minuts stilhed til at mindes de omkring 150 omkomne.

Tidligere på dagen styrtede et fly på vej til ferieparadiset, Las Palmas på Gran Canaria, da det satte af fra den spanske hovedstad, Madrid. Her meldes der indtil videre 150 omkomne, hvilket som en selvfølge har berørt hele Spanien og store del af omverdenen.

Dermed lød det tidligere på dagen, at det spanske fodboldforbund ville aflyse, hvilket dog nu er afslået. Både de danske og spanske spillere vil optræde med sørgebind til ære for de omkomne og deres familie og næreste.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu