Наши партнеры

MenuDanmark slap afsted med uafgjort

Dansk fodbold

Danmark var under pres i store dele af kampen, da man spillede testkamp mod Holland. Dog lykkedes det for Olsens tropper at hive en uafgjort med sig hjem til Vedbæk. Et særdeles fint resultat for danskerne, der var under pres i store dele af opgøret.

Det danske landshold stødte sammen med Holland i en venskabskamp. Holland brugte kampen som en slags opvarmer forud for EM-slutrunden, mens flere danske reserver fik chancen, da Morten Olsen havde flere overraskelser klar til testkampen i Eindhoven. Undervejs kom Esbjergs Martin Vingaard på banen, da han blev indskiftet efter 75 minutter, og ydermere strøg Anders Møller Christensen på banen minuttet senere.

Hollænderne indledte kampen bedst, da boldbesiddelsen hovedsageligt lå hos Holland. Danmark havde et par gode forsøg, men det var hollænderne, der slap bedst af sted fra første halvdel af kampen. Det var ikke kun boldbesiddelsesmæssigt, men også på cifrene, at hollænderne gik bedst til pause. Van Nistelrooy nettede efter 29 minutter, hvorefter de to mandskaber gik til pause.

Kort efter pausen var Danmark tæt på, da Nicklas Bendtner afsluttede tæt forbi stolpen. Det var også den tunge dansker, der stod bag Danmarks enlige mål, da han efter 57 minutter lagde op til Christian Poulsen. Trods den tunge krop udviste Bendtner fremragende teknik, da han sikkert afdriblede en hollænder før Christian Poulsen skød angriberens aflevering i kassen.

Holland fortsatte sin store dominans, der tilsyneladende voksede sig større og større. Til gengæld var spillet ikke prangende, hvorfor det aldrig lykkedes hjemmeholdet at komme foran for anden gang, da kampen endte i en 1-1-kamp, som burde være vundet af van Bastens tropper.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu