Danmark fik uafgjort i Polen

Det lykkedes det danske landshold at spille 1-1 på udebane mod EM-deltagerne Polen. Martin Vingaard scorede det danske mål i en kamp, der aldrig blev den store spilmæssige oplevelse.

Danmark kom foran 1-0 efter 26 minutters spil, da Martin Retov spillede en bold i dybden til Nicklas Bendtner, som forsøgte sig med en afslutning fra en spids vinkel. Forsøget blev kun halvklaret og efterfølgende kunne Martin Vingaard fra tæt hold sende bolden i det tomme mål.

Danskerne havde egentlig godt styr på polakkerne, der i det 36. minut misbrugte et straffespark. Alligevel lykkedes det Polen at udligne kort før pausefløjt ved Jacek Krzynowek.

Det første kvarter af anden halvleg lignede en gang sommerferiefodbold, men da der var spillet 67 minutter havde Nicklas Bendtner en stor mulighed for at bringe danskerne foran igen. Den unge Arsenal-angriber formåede dog ikke at sende bolden forbi den polske keeper Boruc.

Hjemmeholdet havde i kampens afslutning også muligheden for score det vindende mål, men der blev ikke ændret ved stillingen. Dermed sluttede opgøret 1-1.