Наши партнеры

MenuDanmark fastholder plads på ny rangliste

Dansk fodbold

Danmark fastholder 15. pladsen på den seneste verdensrangliste, mens der længere nede på listen har været større forskydninger.

FIFA’s seneste verdensrangliste viser, at Danmark stadig er verdens 15. bedste fodboldnation, mens Sverige er rykket en enkelt plads op, så de nu er nummer 41 på listen. Norge er fortsat nummer 50.

Den eneste ændring i toppen er, at Tyskland overhaler Italien og tager sig af listens fjerdeplads. Brasilian topper fortsat listen foran de spanske europamestre.

Længere nede på listen er der straks flere forskydninger. Grenada er dumpet hele 25 pladser ned efter en elendig Gold Cup, hvor holdet måtte forlade turneringen efter gruppespillet med en målscore på 0-10. Landet er nu nummer 113 på verdensranglisten.

Grenada er dog ikke alene om titlen som månedens taber, da også De Hollandske Antiller dumpede 25 pladser. Holdet har ikke været i aktion siden juli måned, men alligevel er holdet helt nede som nummer 165 i verden.

Månedens højdespringer er Canada, der efter en flot Gold Cup røg 26 pladser op, så de nu besætter pladsen som nummer 66.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu