Наши партнеры

MenuDanmark en mulighed for Priske

Dansk fodbold

Efter fem år i udlandet, vender Club Brügges dansker Brian Priske hjem til sommer, hvis du spørger hans advokat Jørn Hansen

I løbet af de sidste par år, har nogle udlandsprofessionele danskere vendt hjem igen. Den næste kan meget vel blive Brian Priske, som i øjeblikket spiller i belgiske Club Brügge. Ifølge hans advokat Jørn Hansen, er det meget sandsyngligt, at det sker til sommer.

“Jeg kan mærke, at familien er ved at længes hjem. Men i sidste ende et det et spørgsmål om skat, så der går til gengæld nok også et halvt år”, sagde advokaten til B.T.

Hvis Priske vender hjem allerede i januar-vinduet kommer han på forskerordningen, da han har spillet i udlandet, i mere end tre år. Hvis han derimod venter til sommer, så har han været i udlandet i fem år og for så yderligere skattefordele.

Brian Priske rykkede til udlandet i 2003 da han skifte Aab ud med belgiske KRC Genk. I 2005 rykkede han til engelske Portsmouth, men efter kun et år i England, vendte han i 2006 tilbage til Belgien, for at spille for hans nuværende klub Club Brügge.

Club Brügge fører i øjeblikket Jupiter Ligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu