Наши партнеры

MenuDanmark daler længere ned på ranglisten

Dansk fodbold

Det danske landhold må nu se i øjnene, at de ryger fire plader yderligere ned på FIFAs verdens­rangliste, dermed ligger Danmark nu på 30.-pladsen, hvilket er den dårligste placering for landsholdet nogensinde.

Det danske landshold er nu røget yderligere fire placeringer ned på verdensfodboldforbundet FIFA’s verdensrangliste. Den nye placering sender Danmark ned på en 30. plads, hvilket er den dårligste placering for Danmark nogensinde.

Danmark lå i toppen af listen tilbage i maj 1997, hvor danskerne lå helt oppe på en tredjeplads, men en dårlig kvalifikation under VM 2006 i Tyskland, har sendt danskerne længere ned.

Ranglisten, der blev oprettet tilbage i 1993, er bygget på de enkelte landsholds resultater fire år tilbage i tiden, hvor det seneste års resultater tæller fem gange så meget som resultaterne fire år tilbage.

Sejre i kvalifikationskampe tæller mere end sejre i venskabskampe, derudover har det også en stor betydning for uddelingen af pointene, hvor højt modstanderholdet er placeret.

Der er dog ingen ændringer sket i toppen, hvor Brasilien fortsat fører foran Argentina på andenpladsen og de italienske verdensmestre på tredjepladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu