Наши партнеры

MenuDanmark afholder U21-EM i 2011

Dansk fodbold

Danmark er i dag blevet tildelt værtskabet for EM-slutrunden i 2011, når U21-landsholdene skal kæmpe om medaljer.

U21-landsholdets sekretær Christian Bordinggaard modtog i eftermiddag et opkald fra UEFA med nyheden om, at Danmark skal afholde U21-EM i 2011. Kort efter blev lillebroderen, U-21-landsholdets træner Keld Bordinggaard, orienteret.

”Den slutrunde giver os de ultimative præmisser for arbejdet med 88, 89 og 90 årgangene. Som fødte deltagere kan vi arbejde udviklingsorienteret frem til slutrunden og dermed optimere mulighederne for at toppe og præstere maksimalt ved selve slutrunden. Det er den ultimative model,” siger Keld Bordinggaard til DBU’s hjemmeside.

DBU har tidligere stået for EM-slutrunder for både kvinde- og U/17-landshold samt to UEFA Cup-finaler, men DBU’s generalsekretær Jim Stjerne Hansen er ikke i tvivl om, at den U21-slutrunde vil blive den største udfordring hidtil.

”Det bliver den største opgave DBU arrangementsmæssigt har skullet løfte i unionens godt 120-årige historie. Vi ser frem mod den store udfordring, som vil kræve etablering af en selvstændig enhed med betydelige ressourcer, der alene skal anvendes til at sikre en afvikling af europamesterskabet for U/21-landshold i 2011 i Danmark på et hidtil uset niveau,” konstaterer han.

Det bliver de danske stadions NRGi Park i Århus, SAS Arena i Herning, Energi Nord Arena i Aalborg og Viborg Stadion, som lægger græstæpper til slutrunden, hvor Danmark får selskab af syv andre nationer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu