Наши партнеры

MenuDaniel Sturridge har ambitioner om landsholdet

Engelsk fodbold

Den nye Chelsea-spiller fortæller i et interview på klubbens hjemmeside, at han håber han kan komme på landsholdet. Han fortæller desuden om hvorfor han valgte Chelsea frem for Manchester City.

De nyrige fra Manchester City har brugt en del penge på spillerindkøb denne sommer for at komme til tops i England og Europa. Det er dog ikke alle, der vil vente på at komme til tops. Daniel Sturridge har taget genvejen, der hedder Chelsea.

”Min motivation (for at skifte fra Manchester City) var at spille Champions League. Jeg er en ung, meget ambitiøs spiller og jeg vil skubbe mig selv op på det højeste niveau for at spille med de bedste spillere i verden. Jeg tror jeg kan opnå store ting i Chelsea.”

Han er dog klar over det ikke bliver helt let, at vippe sidste sæsons to faste startere Anelka og Drogbá af pinden.

”Men jeg vil også være tålmodig, fordi jeg ved, at der er verdensklassespillere her og jeg vil ikke blive rystet hvis jeg ikke kommer til at spille, fordi det er en lang sæson. Der vil komme mange kampe og forhåbentlig, som sæsonen går, så vil der komme muligheder for, at jeg kan vise fansene hvad jeg kan.”

Han lufter også landsholdsambitioner.

”Jeg er en ung spiller og forhåbentlig ved at komme her kan jeg få en mulighed for at komme i Englands trup.”

Sturridge nåede at få 21 kampe for City.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu