Наши партнеры

MenuDaniel Jensen udtaget til landsholdet

VM

Landstræner Morten Olsen udtog i dag midtbanespilleren, Daniel Jensen, til de kommende VM-kvalifikationskampe mod Sverige og Ungarn. Dermed mangler landstræneren blot at udtage én spiller, før truppen er komplet.

Werder Bremens cheftræner, Thomas Schaaf, anser ikke sin midtbanespiller, danske Daniel Jensen, for at være oppe i topform endnu, men Danmarks landstræner Morten Olsen har alligevel udtaget Jensen til de kommende VM-kvalifikationskampe mod Sverige og Ungarn.

”Vi ved slet ikke, hvor Daniel står lige nu i forhold til at kunne gå ind i en international topkamp. Men vi vil på den anden side set ikke miste chancen for at kunne benytte os af hans kompetencer, hvis han ville kunne hjælpe holdet i måske 10, 15 eller 20 afgørende minutter af én eller begge af de kommende kampe,” forklarer Morten Olsen til DBU’s hjemmeside og uddyber:

”I første omgang henter vi ham derfor hjem til lejren fra mandag middag, og så tager vi den derfra i en tæt dialog mellem Daniel, vores sundhedssektor og trænerne, så vi selvfølgelig også tager det fornødne ansvar i forhold til spilleren selv og hans klub.”

Med udtagelsen af Daniel Jensen forventes det, at Olsen nu blot mangler at udtage endnu en spiller, før truppen er komplet forud for VM-kvalifikationskampene. Olsen vil sandsynligvis udtage den sidste spiller søndag aften.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu