Наши партнеры

MenuDaniel Jensen taler ud omkring boykot

Dansk fodbold

Landsholdsspilleren Daniel Jensen kunne noteres som matchvinder i gårsdagens VM-kvalkamp mod Portugal, hvor Danmark vandt 3-2. Efter kampen valgte de danske spillere at boykotte pressen, og nu fortæller Jensen, hvad der lå til grund for dette.

Daniel Jensen kunne i de døende minutter sikre Danmark samtlige tre point, da danskerne tørnede sammen mod Portugal i går, hvor Danmark hentede en 3-2-sejr hjem fra Lissabon. Efter opgøret var spillerne enige om, at boykotte pressen, hvilket mange har fundet grotesk og tåbeligt. Nu fortæller Jensen sin version af sagen over for TV 2 Sporten.

”Vi følte, at vi havde brug for at nyde sejren sammen og ikke tænke på så meget andet. Vi følte, at vi nok har fået lidt uberettiget hård kritik fra nogle medier, og det var da en af grundene, tror jeg. Vi var blevet trætte af, at pressen sådan set bare kunne skrive, hvad de havde lyst til – uden at vi rigtigt kunne gøre noget.”

”Jeg kan forstå på journalisterne, at de er glade for, at vi har vundet, og de vil egentlig helst have, at vi vinder hver gang. Så kan jeg ikke rigtig forstå, at man ikke prøver at få noget positiv stemning frem.”

”Det kom bare i omklædningsrummet efter kampen. Vi blev enige om, at vi bare ville holde fri. Jeg tror godt, at pressen ved, at de har rimelig stor snor, og de skulle prøve at kigge på nogle andre lande og se, hvordan de gør det. Så tror jeg nok, at de ville synes, at de selv var forkælede.”

”Selvfølgelig var der da nogen hjemme i stuerne, der gerne ville have hørt en forklaring på et eller andet, men det var ikke ment som noget overhovedet over for fansene. For mit vedkommende har jeg meget svært ved at tage det seriøst, når der er nogen, der sidder og skriver noget omkring andre, som de egentlig ikke har forstand på,” sluttede Jensen sin version af sagen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu