Наши партнеры

MenuDaniel Jensen går i kødet på DBU

Dansk fodbold

Dagene efter en dansk sejr og et dansk boykot af den samlede presse, har kritikken haglet ned over både landsholdet og DBU. Nu flyver kritikken dog også internt mellem de to parter, da Daniel Jensen kritiserer DBU for, hvad han betegner som “billige point”.

I onsdags stod landsholdet for et brag af en præstation, da man besejrede Portugal med 3-2 i Lissabon. Dog stod landsholdet også for, hvad flere kalder et selvmål, da de danske drenge boykottede al snak med den samlede presse.

Dette har fået kritikken til at lyde fra flere vinkler, og nu også internt. I et interview med TV2 fortæller DBU-bestyrelsesmedlem, Thomas Christensen, at han mener, at det danske landholds boykot var håbløst. Dette har nu fået en provokeret Daniel Jensen op af stolen.

“Selvfølgelig kan man altid stå frem bagefter og score nogle billige point ved at melde sådan noget ud,” lyder svaret fra Daniel Jensen på kritikken fra bestyrelsesmedlemmet Thomas Christensen.

“Jeg mener ikke, jeg har hørt, mens vi fik kritik, at de har stået frem og sagt at vi nok skulle komme tilbage, så det er nogle billige point at score på den baggrund,” siger Daniel Jensen til TV 2 Sporten.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu