Наши партнеры

MenuDaniel Alves skuffet over Sevilla

Spansk fodbold

Daniel Alves skulle i dag, have udtrykt stor skuffelse over ikke at have skrevet kontrakt med Chelsea, men lover at levere et professionelt stykke arbejde i Sevilla.

Under det nu afsluttede transfervindue, var Daniel Alves en ombejlet spiller, blandt andet havde både Chelsea og Real Madrid kontakt til spilleren. Det skulle især være den nu missede chance for at komme til Chelsea, der skuffer Alves, han lover dog at levere et stykke professionelt arbejde i Sevilla.

“Mine intentioner var at forlade Sevilla, fordi jeg havde en rigtig god mulighed for at fremme min karriere. Min familie og jeg er glade for at være i Sevilla, hvor jeg har vist min professionelle tilgang til sporten i godt fire år. Jeg har aldrig udtalt, at jeg ville være skuffet, hvis jeg blev i Sevilla. Jeg ved, at der er mange her, som er glade for mig, og jeg har det godt her,” sagde Alves til Skysports.

“Jeg vil fortsat forsøge at opføre mig professionelt, selvom det måske bliver svært, for jeg er gået glip af en helt unik mulighed,” sluttede Alves.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu