Наши партнеры

MenuDaniel Agger roser holdkammerat

Engelsk fodbold

Den danske forsvarsspiller er ganske vist i skarp konkurrence med Martin Skrtel, men Daniel Agger har alligevel masser af ros til den slovakiske spiller.

Den 24-årige dansker er selvskrevet til landsholdet, men i Liverpool oplever han konkurrence fra blandt andre Martin Skrtel. Alligevel har Agger respekt og ros til slovakken, der kom til Liverpool i januar 2008 fra Zenit St. Petersborg.

Daniel Agger blev overrasket over Skrtel´s styrke og siger til LFC Magazine:

”Martin er en topspiller, og da han kom, blev jeg overrasket over, hvor god han var. Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke ved meget om den russiske Premier League, så jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente, da Martin kom til klubben. Men han er en rigtig god spiller, og nok så vigtigt er han også en rar fyr, der er god at have i omklædningsrummet.”

Agger spillede kun 26 kampe for Liverpool i sidste sæson, dels på grund af skader, men også fordi Skrtel opbyggede et godt partnerskab med Jamie Carragher i midterforsvaret. Men Agger mener, at konkurrencen på holdet og kammeratskabet ikke er uforenelige størrelser:

”Hvis du spiller hele tiden og du får chancen uge efter uge, må du være en god spiller. Jeg er ligeglad med, at Martin og jeg er rivaler i forhold til startopstillingen. Han er stadig en af mine gode venner, og jeg vil stadig fortælle verden, hvor højt jeg værdsætter ham. Han er en fremragende forsvarsspiller, og han vil blive endnu bedre.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu