Наши партнеры

MenuDalgaard i tvivl om fremtiden

Dansk fodbold

Thomas Dalgaard havde sammen med Randers en fantastisk sæsonstart, men siden er det gået ned ad bakke for den lange angriber, som nu sætter spørgsmålstegn ved fremtiden.

Randers havde en fantastisk sæsonstart i SAS Ligaen, og angriberen Thomas Dalgaard var helt ustoppelig i front. Syv mål blev det til, inden han i det sidste stykke tid har været på bænken, og nu er han måske på vej væk fra Randers, som ikke har lagt et udspil på bordet med hensyn til hans kontraktudløb til sommer.

“Jeg kan godt lide Randers, men jeg vil ikke blive her for enhver pris. Hvis vi ikke kan blive enige, kunne jeg sagtens forestille mig at spille i en topklub i Viasat Sport Divisionen, men nu må vi se, hvad der sker” udtalte Dalgaard ifølge DR.

Han havde også en lille kommentar til den fire måneder lange måltørke, han er inde i efter starten, hvor han scorede mål på samlebånd.

“Det har helt sikkert gået mig på, at målene ikke er kommet. Jeg vil ikke sige, at jeg har været nede i et sort hul, men det har da været hårdt.”

Randers tabte i dag med 2-0 til Viborg på hjemmebane i Stig Tøftings afskedskamp på Essex Park.Kommentér

En kommentar til “Dalgaard i tvivl om fremtiden

  1. Mike Justesen siger:

    Silkeborg IF?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu