Dagens Bundesliga kampe

Tysk fodbold

Der er blevet spillet 6 kampe i 1. Bundesligaen i dag og der blev scoret 12 mål.

Aachen vinder over Bayern München

Bayern München forsætter den dårlig start på forårsæsonen, da de ude taber med 0-1 mod Aachen. Aachen scorede allerede i 10. minut, da Alexander Klitzpera scorede efter et hjørnespark.

Bayern München er med nederlaget 12 point efter Schalke 04. Aachen er lige over nedrykningsstregen.

HSV vandt over topholdet Werder Bremen.

Werder Bremen havde Daniel Jensen med fra start. Danskeren fællede David Jarolim i feltet og Rafael Van der Vaart udnyttede muligheden og HSV var foran. Van der Vaart scorere igen 3 min. før tid til 2-0.

Med sejren nærmer HSV sig overlevelse i den bedste række. De befinder sig forløbig på 16. pladsen.

Dortmund slog Gladbach.

Alexander Frei scorde kampens eneste mål efter 19 minutters spil.

Kasper Bøgelund var eneste dansker på banen og fik et gult kort.

Schalke tabte point i Wolfsburg

Kevin Kuranyi scorede begge Schalkes mål i 1. halvleg, det første på oplæg af danske Peter Løvenkrands. Diego Klimowicz ødelagde det dog for Schalke, da han scorede to mål i 2. halvleg og derved blev kampen 2-2.

Mainz vinder igen

Pál Dárdai bragte hjemmeholdet Hertha Berlin foran, men Mohammed Zidan udlignede på et tyndt straffe. Leon Andreasen scorde igen sejrsmålet og kampen endte 2-1 til Mainz.