Наши партнеры

MenuCluj skaffede sig endnu en gang fornuftigt resultat

Champions League

CFR Cluj, der for to uger siden chokerede fodboldverdenen med en 2-1-sejr mod Roma, tog i aften Chelsea. Chelsea viste ikke tænder, men kom ligesom favoritdræberne fra Cluj, også frem til store chancer i en kamp, hvor ingen af holdene brillerede offensivt.

Cluj ville fra start ikke lade sig skræmme af et Chelsea-mandskab, som måtte ses som store favoritter trods titlen som gæst. Seks minutter inde i kampen var Ballack alene igennem mod mål, men et flot tilbageløb fra værternes Cadu blev efterfulgt af en flot tackling, og faren var drevet over for denne gang.

Trods den engelske storklubs varsel, var det Cluj, som herefter forsøgte at sætte sig i respekt overfor englænderne, og for en stund lykkedes det skam også. Sidste års finalister i turneringen måtte se sine angreb afskærmet allerede omtrent midten. Omkring to minutter inde i kampen forlod favoritterne dog den trykkende rolle og indtog den mere velkendte rolle som kampens kontrollører. Som respons blev der hujet og piftet, når Chelsea påbegyndte deres angreb.

Anden halvleg startede med heftigt spil, men tallene på tavlen ændrede sig ikke. Det gjorde Chelseas skadesituation dog på sørgelig vis, idet Drogba måtte forlade banen med det, som så ud som en seriøs skade. Belletti erstattede ham, og Chelsea ændrede sit system til 4-1-4-1.

Englænderne fortsatte med sit rolige pasningsspil, men kreativiteten manglede til tider, lidende under fraværet af Deco og Joe Cole. Kampen fortsatte uden den store spænding og kreativitet, og kun få chancer bød sig. Scolari prøvede sig med en indskiftning af Di Santo for at skabe liv, og han var da også tæt på at få hul på Chelseas byld, men et hovedstød fra hans side røg forbi mål.

CFR Cluj virkede til at blive tilfredse, såfremt kampen skulle ende i uafgjort, og derved stod de med mange folk mod egen felt. Trica fra Cluj var dog tæt på at sende et skud i mål, men de undertippede rumænere blev ikke sat i førersædet af skuddet, som ramte ydersiden af stolpen.

Chelsea var nu i stor kontrol, men som kampen skred frem, så mål ikke ud til at fremkomme. Trods adskillige chancer til begge hold til sidst blev slutstillingen dog i en kedelig 0-0, hvorpå Cluj endnu engang har skaffet sig et fornuftigt resultat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu