Наши партнеры

MenuClaus Jensen stopper karrieren øjeblikkeligt

Dansk fodbold

Den danske landsholdsspiller Claus Jensen har valgt at stoppe sin karriere. Jensen lyster stadig at spille fodbold, men hans krop siger stop.

Claus Jensen har i dag igennem sit agentbureau meddelt, at han lægger støvlerne på hylden, og stopper sin fodboldkarriere.

Den 30-årige midtbanespiller har igennem den seneste halvanden måned trænet med i Lyngby, mens han har overvejet sin fremtid.

”Det er på det nærmeste hele min krop, der volder mig problemer, når jeg spiller. Så får jeg ondt i lyske, bækken, hofte og knæ. Der er ikke tale om, at jeg burde opereres. Det er åbenbart generelt slid på de led og knogler man bruge så meget, når man spiller fodbold, og min spillestil har måske udsat min krop for et ekstra stort pres,” sagde Claus Jensen til firstartistscandinavia.dk og fortsatte.

”Samtidig kan det høje tempo og de mange nærkampe i engelsk fodbold måske også have bidraget til, at jeg nu er slidt. Så kommer det hypotetiske spørgsmål, om jeg ikke kunne have holdt længere, hvis jeg var kommet til en anden liga med en anden spillestil under andre vejrmæssige betingelser, hvor man ikke spiller 11 måneder om året. Men det er jo netop hypotetisk, så det vil jeg slet ikke forholde mig til,” sluttede den tidligere Fulham-spiller.

Claus Jensen startede sin karriere i Nykøbing Falster Alliancen, hvor han siden hen nåede at spille i:

Næstved IF 1995-1996

Lyngby FC 1996-1998

Bolton Wanderers 1998-2000

Charlton FC 2000-2004

Fulham FC 2004-2007

På landsholdet spillede Jensen 47 landskampe, hvor han formåede at score otte mål. Det blev kun til syv landskampe på 90 minutter, hvor skader ofte har plaget Jensen til at blive udvalgt.Kommentér

2 kommentarer til “Claus Jensen stopper karrieren øjeblikkeligt

  1. Mike Justesen siger:

    Dejligt. Har aldrig set ham gavne dansk fodbold særlig meget, så fint at han stopper.

  2. AK siger:

    Fuldt forstårligt at han stopper. Han var en rigtig god fodboldspiller, men med alle de skader, så er det jo den rigtige beslutning..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu