Наши партнеры

MenuClaus Bo håber på straf til Chelsea-spillere

Champions League

Den danske dommer Claus Bo Larsen håber, at Chelsea-spillerne vil blive straffet for deres opførsel efter holdets Champions League-exit til FC Barcelona.

Efter onsdagens Champions League-semifinale mellem Chelsea og FC Barcelona, lod flere Chelsea-spillere deres vrede og skuffelse over at være røget ud af turneringen gå ud over kampens dommer Tom Henning Øvrebø, da de ikke var tilfredse med hans indsats.

Den danske dommer, Claus Bo Larsen, er skuffet over måden hvorpå Chelsea-spillerne reagerede, og håber, de bliver straffet for deres opførsel.

”Det er helt vanvittigt, at Chelsea kan opføre sig sådan. En del af spillerne var så aggressive, og det skuffer mig enormt. Det er pinligt for klubben, og det viser manglende klasse,” siger Claus Bo Larsen ifølge bold.dk til norske Dagbladet og fortsætter:

”Jeg håber, de bliver straffet for måden de opførte sig på, for sådan noget hører ingen steder hjemme. Tænk på alle de unge mennesker, som så kampen, og ser store stjerne gøre sådan noget. Hvis de får lov til det, bliver det svært at skaffe dommere til både norske, danske og engelske kampe.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu