Наши партнеры

MenuCL-optakt: Wolfsburg – Manchester United

Champions League

Topholdene i gruppe B, Manchester United og Wolfsburg, skal i aften have afgjort deres situation i Champions League. Wolfsburg skal bruge en sejr for at være helt sikre på at avancere, mens Manchester United kan nøjes med uafgjort.

Wolfsburg indtager inden sidste gruppespilsrunde en anden plads i gruppe B, hvor de ligger á point med russiske CSKA Moskva. Begge mandskaber står noteret for syv point, mens tyskernes målscore er væsentligt bedre.

Manchester United kan bryste sig af at ligge nummer et med ti point, men de er fortsat ikke sikre på at avancere igennem en førsteplads, idet Wolfsburgs målscore er bedre, så en sejr til tyskerne vil betyde, at United indtager andenpladsen medmindre CSKA Moskva scorer et hav af mål mod Besiktas.

VfL Wolfsburg må umiddelbart undvære Obafemi Martins, der er langtidsskadet, som den eneste spiller i truppen.

Manchester Uniteds skadesliste er meget lang. Således er holdet sandsynligvis nødt til at stille med midtbanespillerne Carrick og Fletcher i forsvaret.

Forventede startopstillinger:

Wolfsburg:

Benaglio

Schafer – Barzagli – Ricardo Costa – Riether

Josue – Gentner – Misimovic – Hasebe

Dzeko – Grafite

Manchester United:

Foster

Evra – Carrick – De Laet – Fletcher

Nani – Gibson – Anderson – Park

Welbeck – Owen

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Sidste gang de to hold mødtes i Champions League-gruppe B, vandt Manchester United med 2-1 på hjemmebane. Denne gang skal United møde Wolfsburg på udebane og deres trup er hårdt ramt af skader, derfor tror vi ikke, at det ender med en sejr til englænderne denne gang.

Derimod tror vi, at de to storhold vil dele i porten, således, at de får et point hver via et 1-1-resultat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu