Наши партнеры

MenuCL-optakt: Wolfsburg – CSKA Moskva

Champions League

Tyske Wolfsburg, der i sidste sæson blev Bundesliga-mestre, får i aften besøg af russiske CSKA Moskva, som netop har fået ny cheftræner. Holdets nye mand i spidsen er den tidligere Sevilla og senest Real Madrid-træner, Juande Ramos.

Wolfsburg sikrede sig i sidste sæson det tyske mesterskab, hvilket kom som en overraskelse for mange. Holdet var dermed klar til sin første sæson i Champions League-turneringen.

I den nye sæson er Wolfsburg-mandskabet ikke kommet bemærkelsesværdigt godt fra start. Holdet indtager i skrivende stund en tiendeplads med kun seks point på kontoen efter fem spillerunder.

I aften står de overfor russiske CSKA Moskva, som netop har fået ny cheftræner. Juande Ramos, der blandt andet har en fortid i de spanske klubber Sevilla og Real Madrid, er i første omgang indtrådt som vikarierende cheftræner for resten af sæsonen.

CSKA Moskva sluttede i sidste sæson på andenpladsen, mens de i denne sæson ligger på tredjepladsen efter 21 kampe, eftersom den russiske liga allerede påbegyndes i marts måned.

Wolfsburgs cheftræner Armin Veh må kun se bort fra den danske midtbanespiller, Thomas Kahlenberg, mens Juande Ramos på modsatte trænerbænk også kun må undvære sin midtbanespiller Mark Gonzalez.

Forventede startopstillinger:

Wolfsburg:

Benaglio

Riether – Madlung – Barzagli – Schäfer

Hasebe – Josue – Misimovic – Gentner

Martins – Grafite

CSKA Moskva:

Akinfeev

A. Berezutski – V. Berezutski – Semberas – Ignashevich

Odiah – Aldonin – Carvalho – Mamaev

Dzagoev – Necid

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Wolfsburg har hjemmebanefordelen og den 12. mand vil betyde meget for tyskerne, som skal prøve kræfter med Champions League-turneringen.

CSKA Moskva skal for første gang præstere med en ny cheftræner i sædet i en større turnering, og det kan sagtens blive en udfordring.

Vores bud på kampen er, at den ender uafgjort 2-2, da begge mandskaber er stærke på papiret.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu