Наши партнеры

MenuCL-optakt: Wolfsburg – Besiktas

Champions League

I Champions League-gruppe B mødes Wolfsburg og Besiktas i aften. Tyskerne ligger på andenpladsen i gruppen, mens Besiktas endnu ikke har nogle point på kontoen, og derfor ligger på sidstepladsen.

Wolfsburg startede Bundesliga-sæsonen godt, men pludselig kollapsede deres flotte formkurve med to sejre på stribe, hvorefter tre nederlag i træk fulgte ikke. Holdet har dog fået rettet op på den dårlige stime, og nu ligger man på femtepladsen med 16 point efter ni spillerunder og med fire ubesejrede kampe.

I denne sæsons Champions League-gruppespil lagde tyskerne ud med en 3-1-sejr mod CSKA Moskva, mens de i sidste runde ikke kunne stå distancen mod Manchester United, idet de tabte 1-2 på udebane.

Aftenens modstander Besiktas har hentet 15 point ind efter ni kampe i den bedste tyrkiske række, Superlig, hvor de er ubesejrede i deres seneste tre ligaopgør.

I Champions League har tyrkerne dog ikke haft samme suverænitet, og de ligger i øjeblikket på sidstepladsen med 0 point på kontoen. Først tabte de hjemme 1-0 til Manchester United, mens de i sidste runde led et 1-2-nederlag til CSKA Moskva på udebane.

Wolfsburgs cheftræner Armin Veh må se bort fra midtbanespilleren Karim Ziani som den eneste.

Besiktas må undvære de to langtidsskadede spillere Filip Holosko og Erhan Guven. Holdet cheftræner Mustafa Denizli kan dog glæde sig over, at Ibrahim Toraman er kommet sig over sin skade, men fortsat mangler at komme op i kampform.

Forventede startopstillinger:

Wolfsburg:

Benaglio

Riether – Madlung – Costa – Schaefer

Josue

Hasebe – Gentner

Misimovic

Grafite – Dzeko

Besiktas:

Rüştü Reçber

Toraman – Sivok – Ferrari – Koybasi

Ernst – Dag

Kahveci – Tabata – Simsek

Bobo

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi spår hjemmeholdet en sikker sejr på 2-0. Wolfsburg er et bedre mandskab og den tyske Bundesliga må vurderes som stærkere end den tyrkiske.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu