Наши партнеры

MenuCL-optakt: Villarreal – Panathinaikos

Champions League

I aften klokken 20.45 sparkes det første møde mellem sidste sæsons semifinalister, Villarreal, samt den græske 1/8-finale-overraskelse Panathinaikos i gang.

Når klokken har passeret 20.45 i aften danner Villarreals stadion, El Madrigal, rammerne i den første af de to knockout-kampe mellem Villarreal og græske Panathinaikos.

Værterne i aften, spanske Villarreal, lå i kvalifikationspulje med mægtige Manchester United, danske AaB, samt skotske Celtic. Ganske som ventet avancerede spanierne til 1/8-finalerne, da de endte på andenpladsen med et point op til United på førstepladsen, samt hele tre point ned til AaB på tredjepladsen.

I en mere suveræn og overraskende stil, havnede Panathinaikos på førstepladsen i gruppe B, hvor den største trussel om den kostbare førsteplads var Inter, men de italienske mestre måtte nøjes med andenpladsen. Længere nede i gruppen skulle findes Werder Bremen på tredjepladsen samt Anorthosis på fjerdepladsen.

Hjemmeholdet er godt kørende i ligaen, hvor holdet ligger på fjerdepladen. Klubben, der går under navnet “Den gule ubåd” er ubesejret i de seneste tre ligaopgør.

Sidste sæsons græske mestre ligger nummer to i ligaen, og i de seneste seks ligakampe har man formået, at holde modstanderne fra at vinde.

Villarreals cheftræner Manuel Pellegrini må undvære tre spillere. Gonzalo Rodriguez er ude med en skade, mens Capdevila og Franco har karantæne. Gæsterne må blot se bort fra Mattos, der er skadet.

Forventede startopstillinger:

Villarreal:

López

Venta – Godín – Fuentes – López Ruano

Cazorla – S. Eguren – Senna – Pires

Llorente – Rossi

Panathinaikos:

Galinovic

Nilsson – Sarriegui – Goumas – Wawrzyniak

Simao – Spyropoulos – Gilberto Silva – Salpigidis

Karagounis

Mantzios

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, at kampen mellem de to mandskaber bliver meget jævnbyrdig. De vil formodentlig se hinanden an i starten af kampen, og siden hen satse mere offensivt. De to mandskaber er begge teknisk velfunderede. Kampen ender med et uafgjort 1-1-resultat i vores optik.

Skrevet af Casper LohseKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu