Наши партнеры

MenuCL-optakt: Villarreal – Manchester United

Champions League

Topholdene i Champions League-gruppe E, Villarreal og Manchester United, mødes i aften i Spanien til en kamp om gruppens førsteplads.

Inden denne femte og dermed næstsidste spillerunde i Champions League-gruppespillet har Villarreal og Manchester United lagt sig solidt i spidsen for gruppe E, med hver otte point. Det er seks mere end både Celtic og AaB, og dermed er det næsten kun et spørgsmål om, hvilket af de to mandskaber, der skal tage gruppens førsteplads.

Villarreal fik en kedelig optakt til opgøret mod United, da de i lørdagens ligakamp på hjemmebane mod Valladolid tabte hele 3-0. Manchester United mødte i weekenden Martin Laursens Aston Villa, og her endte det uafgjort, 0-0, efter en chancefattig kamp.

I kampen mod Aston Villa måtte Cristiano Ronaldo humpe fra banen, men portugiseren deltog i mandagens træning og er rejst med sine holdkammerater til Spanien. Til gengæld får manager Alex Ferguson ikke glæde af Dimitar Berbatov og Gary Neville, der er skadede, mens Edwin van der Sar bliver sparet. Wes Brown, Owen Hargreaves og Paul Scholes er ligeledes ude for United.

Villarreal må se bort fra Diego Godín, der er skadet. Angriberne Llorente og Nihat Kahveci er ligeledes henvist til sidelinjen til aftenens kamp på grund af skader.

Forventede startopstillinger:

Villarreal:

López

Ángel – Rodriguez – Cygan – Capdevila

Cazorla – Senna – Eguren – Pirés

Franco – Rossi

Manchester United:

Kuszczak

O’Shea – Ferdinand – Vidic – Evra

Carrick – Anderson – Park

Ronaldo – Rooney – Giggs

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Villarreals forsvar har ikke været alt for overbevisende på det seneste, og hvis Manchester Uniteds offensiv er lige så sprudlende i aften, som vi tidligere har set, kan spanierne få problemer. Vi tror, at United vinder et tæt opgør med 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu