Наши партнеры

MenuCL-optakt: Villarreal – Arsenal

Champions League

Så ruller Champions League-bolden igen og vi er nu nået til kvartfinalerne, hvor bl.a. Villarreal og Arsenal tørner sammen. På papiret virker de to hold meget lige og der er derfor lagt op til to rigtig spændende opgør, hvor marginalerne kommer til at afgøre, hvem der skal videre til semifinalerne.

Der er nu kun otte hold tilbage i Champions League og blandt dem er Arsenal og Villarreal. Vinderne af opgøret kommer til at møde vinderen af Manchester United – FC Porto i semifinalen.

I ottendedelsfinalen stod Arsenal over for AS Roma. Begge hold gav hinanden fin modstand og med en 1-0-sejr til hver i de to opgør, måtte det hele afgøres på straffespark. Her var Arsenal bedst og blev derfor klar til kvartfinalerne.

I den hjemlige liga er Arsenal igen kommet ind i en sejrstime og Arsene Wengers tropper ser endelig ud til at have fundet ind i en rytme. Det sker dog bare for sent og den ellers så sejrsvante klub får end ikke sølvtøj i år, hvor de sandsynligvis ender på en, trods alt, godkendt fjerdeplads.

Villarreal havde i ottendedelsfinalen trukket det vel nok svageste hold – græske Panathinaikos, men grækerne skulle vise sig at give mere modstand end forventet, og efter 1-1 i Spanien var ”El Submarino” mere end bare presset i returopgøret. Her trak spanierne dog det længste strå og de var dermed klar til kvartfinalerne.

Hjemme i Spanien har Villarreal efter et par nederlag isoleret sig på fjerdepladsen, og hvis de ikke dummer sig mere, så holder den placering også alle 38 runder ud.

Op til kampen må Arsene Wenger se bort fra de skadede Van Persie, Eduardo, Diaby og Rosicky.

Villarreal må undvære Bruno Sorriano og Santi Cazorla, som begge er skadet.

Forventede startopstillinger:

Villarreal:

Lopez

Angel – Fuentes – Godin – Capdevilla

Pires – Eguren – Senna – Ibagaza

Rossi – Llorente

Arsenal:

Almunia

Sagna – Toure – Gallas – Clichy

Walcott – Denilson – Fabregas – Nasri

Bendtner – Adebayor

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Alt kan ske i en Champions League-kamp og det er derfor mere end bare svært at lave en spådom om en kamp som denne. Alligevel vover vi pelsen, og vurderet ud fra formen i den hjemlige liga, tror vi, at Arsenal vinder med 1-0.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu