Наши партнеры

Menu



CL-optakt: VfB Stuttgart – Glasgow Rangers

Champions League

Tyske VfB Stuttgart tager i aften imod Glasgow Rangers fra Skotland i første runde af Champions League-gruppespillet. De to klubber er placeret i gruppe G.

Stuttgart og Glasgow Rangers er endt i gruppe G med Sevilla og Unirea Urziceni, og dermed kan det godt ende med at blive en kamp mellem netop Stuttgart og Glasgow Rangers om andenpladsen i gruppen. Dermed vil det være vigtigt at komme godt fra start i gruppespillet, hvor de to klubber lægger ud med at møde hinanden.

Stuttgart er ikke kommet så godt fra start i Bundesligaen, hvor klubben er placeret som nummer 12 efter fem kampe. Både Wolfsburg og Hamburger SV har besejret Stuttgart, mens FC Nürnberg og Dortmund begge har fået uafgjort. Stuttgarts hidtil eneste sejr er kommet i hus over Freiburg.

I sidste sæson var Stuttgart med i UEFA Cuppen, hvor de efter at have sluttet på andenpladsen i gruppe C, røg de ud af turneringen i 1/16-finalen til Zenit St. Petersborg. I denne sæson kvalificerede Stuttgart sig til Champions League-gruppespillet ved at besejre Poli AEK Timisoara.

Rangers er modsat Stuttgart kommet godt fra start i den skotske Premier League, som de i skrivende stund fører. Rangers har hentet tre sejre i de første fire kampe, mens de senest spillede uafgjort med Motherwell.

Det skotske hold formåede ikke at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet i sidste sæson, da de blev sendt ud af Kaunas i anden kvalifikationsrunde med 2-1 samlet efter to kampe.

Sidst de to klubber var i Champions League-gruppespillet var i 2007, hvor de ligeledes var i samme gruppe. De to øvrige hold i gruppen var FC Barcelona og Lyon. Ved denne lejlighed lykkedes det hverken for Stuttgart eller Glasgow Rangers, at gå videre i turneringen. Rangers endte på tredjepladsen i gruppen, mens Stuttgart endte sidst. De to indbyrdes opgør endte med en 2-1-sejr til Rangers i den første kamp og en sejr til Stuttgart på 3-2 i det andet opgør.

For Stuttgart er Aliaksandr Hleb tvivlsom grundet en skade. Rangers må undvære Kyle Lafferty, der er ude med en knæskade, samt langtidsskadede Kirk Broadfoot og Maurice Edu.

Forventede startopstillinger:

VfB Stuttgart:

Lehmann

Träsch – Tasci – Delpierre – Boka

Khedira

Hilbert – Hitzelperger

Hleb

Marica – Pogrebnyak

Glasgow Rangers:

McGregor

Papac – Weir – Bougherra – Whittaker

Thomson – Mendes – Davis – Novo

Miller – Naismith

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom Stuttgart ikke er startet så godt i Bundesligaen i denne sæson og Rangers modsat har fået en god start i den bedste skotske række, så tror vi, at det vil blive et tæt opgør. Begge mandskaber vil forsøge at komme godt fra start i gruppespillet – ikke mindst fordi, det kan blive netop disse to mandskaber, der skal kæmpe om andenpladsen i gruppen.

Stuttgart har fordel af hjemmebane i aftenens opgør, men vi tror ikke, at Rangers kommer til at gå tomhændet fra kampen. Vores bud på kampens resultat er uafgjort 1-1.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu