Наши партнеры

MenuCL-optakt: Unirea Urziceni – VfB Stuttgart

Champions League

Rumænske Unirea Urziceni kommer på endnu en styrkeprøve i aften, når de møder VfB Stuttgart i Champions League-gruppe G. Ingen af holdene sejrede i deres første gruppespilskamp.

Rumænske Unirea Urziceni måtte sluge den bitre pille som det var, at tabe til den spanske klub Sevilla i sidste gruppespilsrunde. Unirea Urziceni blev besejret med 2-0.

I den rumænske liga Divizia A er holdet godt med, idet de ligger på andenpladsen á point med førerholdet CFR Cluj efter otte spillerunder.

VfB Stuttgart, som er modstanderen til Unirea Urziceni i aften, fik et udmærket resultat i deres første kamp i dette års gruppespil. De endte med en pointdeling mod Glasgow Rangers, og skotterne endte med at score små 15 minutter før tid.

I Bundesligaen er VfB Stuttgart dog i skrivende stund heglet af i toppen, selvom der blot er spillet syv runder. Holdet ligger på ellevtepladsen og har ni point op til Hamburger SV, som sidder på duksepladsen med Bayer Leverkusen lige i hælene.

Unirea Urziceni må undvære Iulian Apostol, mens Cristian Danalache ikke er registreret til at deltage i Champions League-turneringen.

Gæsterne fra VfB Stuttgart er uden keeperen Jens Lehmann, som døjer med en skade, mens Ludovic Magnin, Markus Babbel og Aleksandr Hleb sandsynligvis også er ude.

Bekræftede startopstillinger:

Unirea Urziceni:

Arlauskis

Galamaz – Maftei – Bruno Fernandes

Nicu – Apostol – Vilana – Brandán

Varga – Bilasco – Balan

VfB Stuttgart:

Lehmann

Celozzi – Delpierre – Tasci – Boka

Hilbert – Khedira – Hitzlsperger – Gebhart

Marica – Pogrebnyak

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror på en jævnbyrdig affære, som samtidig vil byde på en del mål, eftersom begge hold vil satse for at få den første sejr i dette års Champions League-gruppespil.

Vores bud på kampens slutresultat bliver derfor 2-2.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu