Наши партнеры

MenuCL-optakt: Steaua Bukarest – Fiorentina

Champions League

Steaua Bukarest tager i aften hjemme imod italienske Fiorentina. Begge mandskaber kan ikke nå videre deltagelse i Champions League, men til gengæld er aftenens kamp det opgør, der afgør hvilket af de to mandskaber, som skal løbe af sted med UEFA Cup-billeten.

Hjemmeholdet Steaua Bukarest sidder på gruppe F’s bundplacering, hvor man kun står noteret for et point. En smule bedre ser det ud for gæsterne Fiorentina, som har tre point på kontoen. Ingen af mandskaberne kan nå Bayern München og Lyon, som topper ligaen med hver elleve point.

Til gengæld vil vi sandsynligvis få en dramatisk kamp i Rumænien, da opgørets vinder får en UEFA Cup-billet, og dermed kan ride videre på den europæiske bølge.

Værterne må se bort fra den karantæneramte Dorin Goian, men herudover er alle spillere til rådighed. Fiorentina må undvære Dario Dainelli, som ligeledes har karantæne, mens Martin Jørgensen fortsat sidder ude med en skade.

Forventede startopstillinger:

Steaua Bukarest:

Zapata

Golanski – Radoi – Ghionea – Marin

Tiago Gomes – Petre

Nicolita – Moreno – Toja

Kapetanos

Fiorentina:

Frey

Zauri – Gamberini – Krøldrup – Vargas

Melo

Santana – Kuzmanovic – Montolivo – Mutu

Gilardino

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, at Fiorentina vinder kampen i aften. De har virket den tand skarpere igennem hele gruppespillet end Steaua Bukarest. Italienerne trækker sig ud af kampen med en 2-0-sejr, og sikrer dermed en UEFA Cup-billet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu