Наши партнеры

MenuCL-optakt: Standard Liege – Olympiakos

Champions League

Belgiske Standard Liege får i morgen aften fornøjelsen af at tage imod de græske vicemestre fra Olympiakos. Det er nu belgierne skal bevise deres værd, hvis de stadig ønsker at fortsætte i turneringen

Med kun ét point i gruppe H skal Standard Liege forsøge at stjæle point fra grækerne, som også har vist svaghedstegn i den hjemlige liga. Således har de altså ikke formået at vinde i tre kampe i streg. Olympiakos besidder derimod en bedre position som nummer to i gruppe H med 6 point, hvor de også i den græske liga klarer sig fantastisk med 9 kampe spillet og ingen nederlag.

Med en sejr over Standard Liege kan Olympiakos sikre sig et meget vigtigt skridt i videre avancement, og det samme gælder Arsenal med en sejr over hollandske AZ Alkmaar.

Belgierne må højest sandsynligt undvære deres anfører, Steven Defour, endnu engang. Samtidig er Cedric Collet ude og det samme forventes om Igor De Camargo. Hos grækerne er Matt Derbyshire, Diogo, Andreas Vasilogiannis og Jaouad Zairi skadede.

Forventede startopstillinger:

Standard Liege

Van Hout

Camozzato – Sarr – Felipe – Mulemo

Mangala – Witsel – Traore – Carcela-Gonzalez

Angeli – Jovanovic

Olympiakos

Nikopolidis

Pantos – Zewlakow – Mellberg – Raul Bravo

Katsikogiannis – Stoltidis – Galletti – Oscar – Soiledis

Mitroglou

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Som nævnt før er Standard Liege slet ikke oppe i det gear, som de kunne være. Olympiakos derimod er inde i en rigtig god formkurve, men vil stadig få det svært på Stade de Sclessin

Vi vurderer, at Standard Liege må lide et nederlag på hjemmebane mod Olympiakos på 1-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu