Наши партнеры

MenuCL-optakt: Standard Liege – Arsenal

Champions League

Arsenal er stærkt plaget af skader forud for udekampen mod Standard Liege i Champions League-gruppe H. Det er en gylden mulighed, som hjemmeholdet skal søge at udnytte, til at sikre sig et godt resultat.

Belgiske Standard Liege vandt i 2007/2008-sæsonen det første mesterskab i 25 år, og da det lykkedes klubben at genvinde mesterskabet i den forgange sæson, er de at finde i Champions League, hvor de i gruppe H skal op mod Arsenal, AZ Alkmaar og Olympiakos.

I denne sæson er Standard Liege kommet noget famlende fra start i den hjemlige liga med en enkelt sejr og fire uafgjorte som det foreløbige resultat, men de ligger dog kun seks point efter førerholdet Anderlecht. Klubben kan i Champions League-regi se frem til nogle økonomisk indbringende kampe, men de må også have en vis tro på, at de faktisk har en chance for at avancere videre i turneringen.

Desværre må Standard Liege til kampen mod Arsenal undvære både højrekantspilleren Wilfred Dalmat og anfører Steven Defour. I bestræbelserne på at overraske må de derfor sætte deres lid til især midtbanedynamoerne Benjamin Nicaise og Axel Witsel samt venstrekantspilleren Mbokani, ligesom angriberne Camargo og Jovanovic skal være på tæerne.

Arsenal må til gengæld betragtes som værende favoritter i gruppen, selv om det er vanskelige modstandere, de skal op imod. I sidste sæson klarede de sig udmærket i Champions League, hvor de kom videre fra gruppe G sammen med FC Porto på bekostning af Dynamo Kiev og Fenerbahce. Siden lykkedes det Arsenal at slå AS Roma og Villarreal ud, inden de i semifinalen måtte se sig slået af Manchester United.

Arsenal har fået en skidt start på sæsonen i Premier League med nederlag til Manchester United på 1-2 og Manchester City på 2-4, men har dog vundet hele 6-1 over Everton, endda på udebane, og 4-1 over Portsmouth. 13 scoringer i de fire kampe er det blevet til, og kan forsvaret få mere held og dygtighed til at lukke af bagude, skal de nok få point på kontoen i såvel den hjemlige liga som i Champions League.

Også Arsenal er ramt af skader, faktisk temmelig hårdt, og må se bort fra Van Persie, Nasri, Arshavin, Djourou, Walcott, Fabianski, Vela og målmand Almunia.

Forventede startopstillinger:

Standard Liege:

Sinan Bolat

Marcos Camozzato – Ricardo Rocha – Mohamed Sarr – Eliaquim Mangala

Mehdi Carcela-Gonzalez – Benjamin Nicaise – Axel Witsel – Dieumerci Mbokani

Igor De Camargo – Milan Jovanovic

Arsenal:

Vito Mannone

Bacary Sagna – Thomas Vermaelen – William Gallas – Gael Clichy

Francesc Fabregas – Alexandre Song – Tomas Rosicky – Abou Diaby

Nicklas Bendtner – Eduardo

TotalBold.dk´s bud på kampen:

Med de mange skadede spillere er det spørgsmålet, om Arsenals trup er så bred, at de kan kompensere for skaderne via reserverne. I hvert fald må Standard Liege søge at udnytte situationen og lægge pres på især midtbanen for at skabe uro i organiseringen.

Arsenal spiller ofte 4-3-3, hvilket kan fraviges til fordel for en 4-4-2-opstilling på grund af de mange skader for at skabe mere stabilitet på holdet. Af samme grund har vi valgt at sætte Rosicky på midtbanen, men flere andre muligheder byder sig.

Kampen er derfor relativt åben, men med en lille favoritværdighed til Arsenal. Det lægger op til et uafgjort resultat eller en spinkel sejr til Arsenal. Vi lander på førstnævnte og resultatet 1-1.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu