Наши партнеры

MenuCL-optakt: Sporting Lissabon – Shaktar Donetsk

Champions League

I aftenens fjerde runde af denne sæsons Champions League-gruppespil tørner Sporting Lissabon og Shaktar Donetsk sammen i Portugal. Deres møde i sidste runde endte med en portugisisk 1-0-sejr.

Værterne Sporting Lissabon nærmer sig en epoke, da de aldrig har deltaget i 1/8-finalerne i Champions League. Med en sejr i aften vil man tage et stort skridt på vejen for videre deltagelse i den prestigefyldte turnering. Gæsterne i aften hedder Shakhtar Donetsk, og dermed bliver det sidste rundes modstander man atter for chancen for at kæmpe imod.

Sporting har kun lidt et nederlag i dette CL-gruppespil, og dette faldt ikke overraskende mod de spanske giganter FC Barcelona. Efter dette møde har man dog besejret først FC Basel med 2-0 og sidenhen aftenens modstander, Shakhtar Donetsk, med en smal 1-0-sejr.

Shakhtar Donetsk har ikke fået en ønskestart på dette gruppespil, da man kun står noteret for en enkelt sejr efter tre opgør. Denne fik ukrainerne i første runde mod FC Basel, hvor de sad på det meste af kampen, mens Basel fik reduceret i overtiden, så kampen endte 2-1.

Hjemmeholdet må undvære Simon Vukčević og Tonel, som døjer med en skader. Gæsterne må se bort fra Ilsinho, mens Luiz Adriano er stærkt tvivlsom. Brandão og Srna er atter til rådighed, da de har overstået deres karantæner.

Forventede startopstillinger:

Sporting Lissabon:

Patricío

Silva – Polga – Caneira – Grimi

Rochemback – Moutinho – Romagnoli – Izmailov

Derlei – Liedson

Shaktar Donetsk:

Piatov

Srna – Ishchenko – Chyhrynsky – Shevchuk

Hübschman – Jadson – Fernandinho – Rat

Brandao

Moreno

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror ikke, at gæsterne vil overraske i aften, når de endnu en gang står over for portugiserne. Vores bud på kampens udfald, er, at værterne henter en overbevisende 2-0-sejr hjem.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu