Наши партнеры

MenuCL-optakt: Sevilla – VfB Stuttgart

Champions League

Førerholdet i gruppe G, Sevilla, står i aften over for tyske VfB Stuttgart, der indtager tredjepladsen i gruppen. Sevilla er endnu ubesejrede i dette års gruppespil.

Sevilla har vundet samtlige af deres tre første kampe i gruppe G, og derfor lægger det et øget pres på de øvrige hold i gruppen. I aften møder spanierne det tyske mandskab VfB Stuttgart, som endnu ikke har sejret i dette års gruppespil.

VfB Stuttgart, der endte på tredjepladsen i sidste Bundesliga-sæson, tabte senest til netop Sevilla med hele 3-1, hvilket vel at mærke var på tyskernes hjemmebane.

Derfor står holdet over for alle odds, når de i aften gæster Sevillas hjemmebane Ramón Sánchez Pizjuán, hvor ingen hold altså endnu har sejret i dette gruppespil.

Sevilla-cheftræneren Jimenez har atter sit førstevalg på målmandsposten, Andres Palop, tilbage, efter at han har været ude med en skade siden midten af oktober måned. Derudover er både Frederic Kanoute, Adriano og Abdoulay Konko også kommet sig over deres skader.

Javier Chevanton måtte forlade mandagens træning med en knæskade, mens Federico Fazio og Lautaro Acosta ikke står til rådighed til dagens trup.

Stuttgart døjer med mange skader, idet både Ricardo Osorio, Christian Trasch, Cacau, Sami Khedira, Martin Lanig alle er skadede, mens Ciprian Marica er i gang med genoptræningen efter en skade.

Forventede startopstillinger:

Sevilla:

Palop

Sergio Sanchez – Escude – Squillaci – Fernando Navarro

Jesus Navas – Duscher – Zokora – Perotti

Negredo – Luis Fabiano

VfB Stuttgart:

Lehmann

Boulahrouz – Tasci – Delpierre – Boka

Hitzlsperger

Kuzmanovic – Elson – Hleb

Pogrebnyak – Schieber

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Sevilla virker ustoppelige i dette års Champions League-gruppespil, og vi tror bestemt heller ikke, at spanierne vil lide nederlag i aften. Holdet er stærkt spillende, mens Stuttgart er hårdt ramt af skader, og endnu ikke har smagt sejrens sødme i gruppe G.

Med holdenes seneste møde i hukommelsen, hvor Sevilla spillede tyskerne af banen, forventer vi en sejr på samme størrelse. Vi spår en 3-0-sejr til hjemmeholdet Sevilla.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu