Наши партнеры

MenuCL-optakt: Sevilla FC – Fenerbahçe SK

Champions League

Christian Poulsens spanske Sevilla skal her til aften forsøge at spille sig videre til kvartfinalerne i Champions League, når Fenerbahçe kommer på besøg.

Det er en meget vigtig kamp for begge klubber. Det af de to hold, der samlet vinder, vil kunne skrive et nyt kapitel i klubhistorien ved at kvalificere sig til kvartfinalen i Champions League, mens det andet hold må tage hjem igen. Fenerbahçe kommer til Spanien med en føring på 3-2 fra det første opgør mellem de to klubber. Det er dog ikke meget, når der venter 90 svære minutter i Sevilla. Sevilla tabte i weekenden 2-1 til Deportivo La Coruña på udebane, men på hjemmebane er holdet normalt meget stærke. Det er Sevilla, der står i den pressede rolle, da de er nede med et mål allerede fra kampens start. Meget kan dog komme til at afhænge af, hvordan Fenerbahce vil forsvare deres føring. Vælger de at forsvare for dybt kan det gå galt, men også hvis de vælger at gå ud og angribe, kan det ende katastrofalt. Sevilla kan nøjes med en enkelt scoring, hvis de samtidig formår at holde gæsterne fra en scoring, da de så vil være videre på reglen om flest udebanemål.

Forventede startopstillinger:

Sevilla FC: Palop – Alves, Mosquera, Fazio, Crespo – Navas, Poulsen, Keita, Capel – Kanouté, Fabiano.

Fenerbahçe SK: Demirel – Gönül, Lugano, Edu, Vederson – Alex, Şahin, Aurélio, Boral – Deivid, Şentürk.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at Sevilla vil vise klassen på hjemmebane. De har set stærke ud på eget græs, og der venter Fenerbahçe en meget svær kamp. Det er gæsterne, der står med føringen, men Sevilla behøver blot en 1-0-sejr, og vi tror ikke, at Fenerbahçe er stærke nok til at holde dem fra fadet. Vores bud på et resultat er 2-0 til Christian Poulsen og co.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu