Наши партнеры

MenuCL-optakt: Schalke 04 – FC Barcelona

Champions League

I midten af sidste måned stod det klart, at Schalke 04 skulle møde FC Barcelona i Champions League-kvartfinalen. I aften spilles den første af to kampe, når Barcelona gæster Schalke på Veltins-Arena.

Der ligger et enormt tungt pres på FC Barcelona-mandskabets skuldrer, hvis holdet ikke avancerer til Champions League-semifinalen, kan Frank Rijkaard muligvis være en færdig mand i trænersædet, inden den indeværende sæson er afsluttet.

I weekenden tabte Barcelona 2-3 til Real Betis, efter at have ført opgøret med 2-0, derfor kradser krisen for alvor hos catalanerne, der må tage til takke med tredjepladsen i Primera Division hele syv point efter førerholdet, Real Madrid.

Hvis man vender blikket mod Schalke 04, er holdet ubesejret i deres seneste fire ligakampe, derfor indtager de ligeledes tredjepladsen i ligaen, med ni point op til spydspidsen, Bayern München.

Seneste meldinger lyder på, at Schalke 04s skadesliste rummer følgende navne: Zé Roberto, Ivan Rakitić, Zlatan Bajramović, Gustavo Varela og Albert Streit, mens Fabian Ernst og Levan Kobiashvili meldes klar. Det er dog stensikkert at Jermaine Jones har karantæne.

Rijkaard må fortsat se bort fra Ronaldinho, Deco og Lionel Messi, der alle døjer med skader, mens Milito og Márquez er tilbage i aften.

Forventede startopstillinger:

Schalke 04: Neuer – Rafinha, Bordon, Krstajic, Westermann – Asamoah, Ernst, Kobiaschwili, Pander – Kuranyi, Altintop.

FC Barcelona: Valdés – Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal – Xavi, Tourè, Iniesta – Bojan, Eto’o, Henry.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Schalke 04 er inde i en særdeles god stime for tiden, hvorfor tyskerne med garanti ikke vil forære catalanerne en semifinale-billet uden en intens affære. Barca har mangler en del af holdets profiler, men angrebsduoen Eto’o og Henry burde alligevel kunne true tyskerne, derfor tror vi, at kampen ender 1-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu