Наши партнеры

MenuCL-optakt: Rubin Kazan – FC Barcelona

Champions League

Barcelona skal revanchere nederlaget fra sidste kamp imod Rubin Kazan, når de onsdag skal en tur til det kolde Rusland for at forsøge at få alle tre point med hjem til varmen i Spanien.

Kazan var på forhånd udråbt til at blive en walkover for modstanderne i gruppe F, men der har folk taget fejl af det russiske mesterhold. De har således fået uafgjort 1-1 på hjemmebane mod Inter, mens det seneste blev til en overraskende sejr på 2-1 på udebane mod modstanderne Barcelona.

Gæsterne lagde Champions League ud med en kedelig 0-0’er ude mod Inter, mens det i anden kamp blev til en sejr på 2-0 hjemme mod Dynamo Kiev. Det har frembragt dem fire point ligesom gæsterne Rubin Kazan inden kampen onsdag aften.

Den sydafrikanske midtbanespiller Macbeth Sibaya er igen klar for Rubin Kazan. Kaptajn Sergei Semak har ikke spillet for russerne siden sidste CL-kamp mod Barcelona og det er derfor tvivlsomt om han spiller.

Josep Guardiola har igen Daniel Alves med i truppen, efter at han har misset de to seneste kampe. Derfor er de eneste spillere, som Guardiola mangler skadede Gabriel Milito og Dmytro Chygrynskiy, som ikke er til rådighed i Champions League.

Forventede startopstillinger:

Rubin Kazan:

Ryzhikov

Popov – Sharonov – Navas – Ansaldi

Ryazantsev – Noboa – Semak – Karadeniz

Bukharov – Dominguez

FC Barcelona:

Valdes

Alves – Puyol – Pique – Abidal

Toure – Xavi – Iniesta

Messi – Ibrahimovic – Henry

TotalBold.dk’s bud på kampen:

I det sidste opgør mellem de to klubber overraskede Rubin Kazan fuldstændig Barcelona med deres beton-defensiv og effektive spil i den modsatte ende. På papiret har Barcelona et klart bedre mandskab end hjemmeholdet og man må forvente, at Barca lærte noget af det sidste opgør mod russerne. Derfor tror vi, at Barcelona rejser hjem med en sejr på 2-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu