Наши партнеры

MenuCL-optakt: Real Madrid – Marseille

Champions League

Real Madrid viste i første runde af gruppespillet klassen på udebane mod FC Zürich, som de vandt overlegent over. Onsdagens modstander Marseille tabte, som forventet, på hjemmebane til AC Milan, men der var positive takter at spore hos franskmændene.

Med tre mål i første halvleg mod Zürich af Cristiano Ronaldo, Raul og Higuain troede de fleste kampen var lukket, men på to mål på to minutter i anden halvleg bragte FC Zürich sig tilbage i kampen, men kort før tid slog Ronaldo og Guti 5-2-sejren fast.

Real Madrid har siden kampen i Zürich spillet tre kampe i den hjemlige Primera Division og de er alle blevet vundet sikker. Modstanderne har været Xerez på hjemmebane, Villarreal på udebane og senest er Tenerife blevet slået 3-0 på Santiago Bernabéu.

Franske Marseille lagde i første runde af gruppespillet stadion til mødet mod AC Milan, der blev presset af hjemmeholdet. Selvom Filippo Inzaghi gjorde det til 1-0 til Milan i første halvleg, så svarede Marseille igen kort efter pausen, da Gabriel Heinze fik bolden i mål. AC Milan endte dog med at løbe med sejren, idet at Inzaghi slog til med et kvarter igen og gjorde det til 2-1.

Marseille har spillet to kampe i den franske Le Championnat efter deres møde med Milan. Det er blevet til en sejr på 4-2 over Montpellier, mens den seneste kamp mod Valenciennes blev tabt med 3-2.

Sergio Ramos, Christopher Metzelder og Ruud van Nistelrooy sidder alle ude for Real Madrid med skader til kampen, mens Mareille blot mangler Bakari Koné.

Forventede startopstillinger:

Real Madrid:

Casilias

Arbeloa – Pepe – Albiol – Drenthe

Alonso – L. Diarra

Kaká – Raul – Ronaldo

Benzema

Marseille:

Mandanda

Bonnart – Diawara – Heinze – Rool

Lucho – Cisse – Cheyrou

Ben Arfa – Morientes – Niang

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Real Madrid har trods et relativt usammenspillet mandskab formået at spille de fleste modstandere ude af banen og vist skræmmende styrke til tider.

Samtidig har Marseille ikke imponeret på det seneste med et nederlag til Valenciennes, der bestemt ikke er noget dårligt hold, men et hold, som skal besejres, hvis man vil hører til i den franske top.

Vi tror, at Real Madrid fortsætter det flotte spil og selvom Marseille i sidste sæson vandt over Liverpool på Anfield Road forventer vi, at Kongeklubben løber af med en sejr på 3-1.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu