Наши партнеры

MenuCL-optakt: Real Madrid – Liverpool

Champions League

Det er et formstærkt Real Madrid, der onsdag tager imod Liverpool, som til gengæld har svært ved at skabe gode resultater.

Real Madrid fik en god optakt til kampen mod Liverpool ved i weekenden at slå Real Betis med 6-1. Faktisk er klubben i en rigtig god stime i den hjemlige liga, ved at have vundet de seneste seks kampe med en samlet målscore på imponerende 17-2.

Liverpool vil med en samlet sejr over Real Madrid bevare drømmen om at komme i finalen, hvilket vil være tredje gang under Benitez´ ledelse. Og måske er succes i Champions League nødvendigt for, at Benitez kan fortsætte i klubben. Liverpool har på det seneste sat dyrebare point til i bestræbelserne på at holde trit med Manchester United, hvilket har skabt rygter om, at Benitez kan få fyresedlen.

Kampen bliver desværre uden danske Daniel Agger, der lider af dårlig ryg. Til gengæld meldes Steven Gerrard klar for Liverpool, ligesom Xavi Alonso er klar efter karantæne.

Hos Real Madrid meldes Guti, Arjen Robben og Wesley Sneijder klar efter skader. Det samme gælder for Gabriel Heinze og Fabio Cannavaro, der ellers blev småskadede i kampen mod Betis.

Forventede startopstillinger:

Real Madrid:

Casillas

Ramos – Pepe – Cannavaro – Heinze

Robben – Diarra – Gago – Sneijder

Raul – Higuain

Liverpool:

Reina

Arbeloa – Carragher – Skrtel – Dossena

Gerrard – Mascherano – Alonso – Riera

Kuyt – Torres

TotalBold.dk´s bud på kampen:

For mange vil dette være en drømmekamp mellem to teknisk stærke mandskaber med hurtige kombinationer og chanceskabende spil. Real Madrid er inde i en stærk periode, mens Liverpool er mere svingende. Det er derfor spørgsmålet, om Liverpool vil kunne modstå det spanske pres, eller de vil blive løbet over ende. Det kommer med andre ord som udgangspunkt til at handle om den spanske offensiv kontra den engelske defensiv. Dog skal man ikke ignorere en på papiret stærk offensiv hos Liverpool, der vil prøve at få et vigtigt udebanemål og dermed et nogenlunde udgangspunkt til returopgøret.

TotalBold.dk venter en velspillet kamp med masser af chancer, og Real Madrid vil sende Liverpool hjem med et nederlag på 3-1.

Skrevet af John Vestergaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu