Наши партнеры

MenuCL-optakt: Real Madrid – AC Milan

Champions League

Der er stormøde på Santiago Bernabéu onsdag aften, hvor Real Madrid tager imod det italienske storhold AC Milan, som i sidste Champions League-runde skuffede ved på hjemmebane at tabe med 1-0 til FC Zürich.

Real Madrid lagde Champions League ud med at vinde 5-2 på udebane over FC Zürich, hvor specielt Cristiano Ronaldo foldede sig ud med to mål i kampen. I sidste runde mødte spanierne Marseille på hjemmebane, hvor det blev til en sejr på 3-0.

AC Milan startede Champions League med at tage en tur til Frankrig, hvor Marseille ventede og der blev det til en sejr på 2-1, hvor den gamle målræv Filippo Inzaghi scorede Milans to mål. Næste kamp var imod FC Zürich på San Siro, hvor gæsterne højst overraskende tog hjem med en 1-0-sejr.

Hjemmeholdet mangler til kampen den helt store stjerne Cristiano Ronaldo, Ruud van Nistelrooy, Fernando Gago, Alvaro Arbeloa og Christoph Metzelder. Op til kampen har Lassana Diarra og Guti været tvivlsomme, men begge to er blevet vurderet klar og er således med i truppen.

Milan må se bort fra Marco Storari, Oguchi Onyewu, Davide Di Gennaro, Daniele Bonera og Gattuso. Marco Borriello har manglet for AC Milan på det seneste, men han er klar igen og er med i Milans 22 mands store trup.

Forventede startopstillinger:

Real Madrid:

Casillas

Ramos – Pepe – Albiol – Marcelo

Alonso – L. Diarra

Kaka – Granero

Raul – Higuain

AC Milan:

Dida

Oddo – Nesta – Silva – Zambrotta

Abate – Pirlo – Flamini – Seedorf

Ronaldinho

Pato

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Real Madrid har trods massive indkøb i sommerens transfervindue fået spillet til at sprudle til tider og det er resulteret i en førsteplads i Champions League-puljen hidtil og en andenplads i Primera Division med kun et point op til Barcelona.

Milan har lagt skuffende ud i både Serie A og Champions League. Santiago Bernabéu vurderer vi ikke er stedet til at vende en dårlig formkurve. Derfor tror vi, at Real Madrid vinder kampen med 2-0.Kommentér

En kommentar til “CL-optakt: Real Madrid – AC Milan

  1. projektil siger:

    Sidder og tænker på hvad der er blevet af Karim Benzema ?;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu