Наши партнеры

MenuCL-optakt: PSV Eindhoven – Liverpool

Champions League

Liverpool er sikre på at gå videre fra gruppespillet, mens PSV ikke kan nå at komme videre, men derfor har PSV og Liverpool stadigvæk noget at spille for i aften på Phillips Stadium, idet PSV kæmper om 3. pladsen, der giver adgang til UEFA Cuppen og Liverpool slås for at fravriste Atlético Madrid førstepladsen.

I de to holds første møde på Anfield endte kampen 3-1 til Liverpool, der i store perioder kørte det hollandske hold rundt i manechen.

Siden PSV sidst spillede en kamp i Champions League, har holdet fra Eindhoven mødt Heerenveen, hvor de skuffede med kun at spille 2-2. Derudover har PSV også mødt Groningen, som blev besejret med 4-2.

Liverpool har ligesom PSV spillet to kampe siden sidste Champions League-opgør. I weekenden var Rafa Benitez og co. en tur i Blackburn, hvor de vandt med 2-1. For to uger siden skuffede Liverpool dog fælt ved at spille uafgjort hjemme mod West Ham.

Til dagens opgør mangler de hollandske værter kun det unge stortalent, Ibrahim Afellay. Liverpool er modsat hjemmeholdet hårdt ramt af skader, idet Fernando Torres, Fabio Aurelio, Philip Degen og Martin Skrtel sidder udenfor med diverse skader.

Forventede startopstillinger:

PSV Eindhoven:

Isaksson

Culina – Brechet – Rodriguez – Salcido

Mendez – Nijland – Simons – Dzsudzsak

Koevermans – Lazovic

Liverpool :

Reina

Arbeloa – Carragher – Agger – Dossena

Kuyt – Lucas – Alonso – Riera

Gerrard

Keane

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Begge hold har noget at spille for, så kampen vil blive en intens fight med PSV som spilstyrende, men på trods af, at PSV nok vil styre spillet, så tror vi, Liverpool slår kontra og vinder 1-0.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu