Наши партнеры

MenuCL-optakt: Panathinaikos – Anorthosis

Champions League

Det cypriotiske hold, Anorthosis Famaguste, gæster i aften Panathinaikos på Spiros Louis Stadium i Athen. Begge hold har brug for alle tre point, da det vindende hold vil sikre sig adgang videre i turneringen.

Det to hold tørner sammen i aften i Athen. Det bliver en altafgørende kamp for begge hold, der vil gå efter at vinde, og dermed gå videre i Champions League. Det cypriotiske hold har allerede gjort sig bemærket i turneringen, da de har spillet uafgjort mod Inter på hjemmebane, og spillet begge kampe mod Werder Bremen uafgjort.

Den største sensation er nok, at de slog Panathinaikos sidst holdene mødte hinanden i Larnaca på Cypern. Det er første gang holdet er med i Champions League, og hvis de slår det græske hold i aften, vil det være en kæmpe sensation for Famagusta og deres fans.

I det første opgør scorede Josu Sarriegi selvmål for grækerne, og Sinisa Dobrasinovic fordoblede føringen. Dimitris Salpingidis reducerede på et straffespark, men Hawar Taher scorede til 3-1, som blev kampens resultat.

Anorthosis Famagusta sendte i sidste runde Werder Bremen ud af Champions League, og kan i aften spille sig selv videre i turneringen. Hvis de skal det, skal flere spillere træde i kraft. Den græske EM-vinder fra 2004 Traianos Dellas, skal være en af dem. Han skal sørge for, at Karagounis ikke får lov til at score, hvis holdet skal vinde.

Forventede startopstillinger:

Panathinaikos:

Galinovic

Vyntra – Sarriegi – Goumas – Spyropoulos

Mate Junior

Tziolis – Gilberto Silva – Karagounis

Mantzios – Salpingidis

Anorthosis Famagusta:

Beqaj

Leiwakabessy – Konstantinou – Dellas – Laban

Katsavakis – Skopelitis – Bardon

Taher

Frousos – Dobrasinovic

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Begge hold vil prøve at vinde, men Panathinaikos står stærkest med hjemmebanefordelen.

Underdogs Anorthosis Famagusta vil gøre alt for at vinde, men Panathinaikos viser sig som det bedste hold og vinder sikkert 2-0.

Skrevet af Troels Gramstrup.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu