Наши партнеры

MenuCL-optakt: Olympique Lyon – FC Barcelona

Champions League

Olympique Lyon tager imod FC Barcelona i det første opgør i 1/8-finalen, hvor Barcelona må påtage sig favoritværdigheden.

Lyon er vanen tro nummer et i den franske Le Championnat, hvor de efterhånden har sat patent på mesterskabet. Det ser også ud til den franske mesterklub vil gentage triumfen, selvom klubben ikke har været så overlegne i denne sæson som tidligere set. Men trods lidt nedgang i formen særligt i slutningen af november frem til midten af december, er de stadigvæk nummer et.

Omkring jul lignede det utopi, at der skulle være spænding i den spanske mesterskabskamp, men det ser ud til, at Barcelona har fået lidt kamp på den front, idet Real Madrid er vågnet op, samtidig med at Barca i deres seneste opgør hjemme mod Espanyol tabte 2-1. Det betyder, at Primera Divisions nummer et skal til at kigge sig en smule bagover i ligaen, hvor Real Madrid lurer, og det kan komme til at gå udover dem i Champions League.

Det franske hjemmehold må tirsdag aften se bort fra Clerc og Anthony Reveillere, der begge er skadet, mens Barcelona skal undvære Eric Abidal, Andres Iniesta og Gaby Milito, som alle er ude med skader.

Forventede startopstillinger:

Olympique Lyon:

Lloris

Gassama – Mensah – Boumsong – Grosso,

Makoun – Toulalan – Keita – Mounier – Juninho

Benzema

FC Barcelona:

Valdes

Alves – Puyol – Pique – Sylvinho

Toure – Keita – Xavi,

Messi – Eto’o – Henry

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom Lyon er på hjemmebane vurderer vi, at Barcelona er for stærke for franskmændene, som vi tror, taber kampen med 2-1.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

En kommentar til “CL-optakt: Olympique Lyon – FC Barcelona

  1. henrik07 siger:

    jeg er enig så langt,at Barcelona er stærke og det bliver en smal sejr til Barcelona,men det bliver på Nou Camp at man hiver den afgørende samlede sejr hjem !

    jeg tør ikke spå om reasultatet,men kun sige : Messi scorer.bare mit bud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu