Наши партнеры

MenuCL-optakt: Olympiakos – Standard Liege

Champions League

Oplymiakos tager hjemme på Karaiskakis Stadium imod belgiske Standard Liege i en vigtig kamp for begge mandskaber. Grækerne skal forsøge at hænge på Arsenal-toget, mens Standard Liege, hvis de vil videre, skal sørge for Olympiakos ikke trækker fra dem.

Hjemmeholdet lagde Champions League-gruppespillet ud med en sejr på hjemmebane, da AZ Alkmaar var på besøg, og de blev sendt hjem med et 1-0-nederlag. Olympiakos var i deres anden kamp en tur i London for at møde Arsenal, som besejrede dem med 2-0. Det betyder, at Olympiakos før kampen ligger placeret på andenpladsen, som giver videre avancement fra gruppen.

Standard Liege var i første kamp ved at stjæle alle tre point fra Arsenal, idet at de på hjemmebane kom foran 2-0 mod englænderne, som leverede det helt store comeback ved at ende med at vinde kampen 3-2. Belgierne spillede i deres anden kamp 1-1 på udebane mod Alkmaar, som må have en bitter smag i munden efter kampen, da Standard Liege udlignede i overtiden.

Olympiakos mangler til kampen Matt Derbyshire, Diogo, Georgios Galitsios, Andreas Vasilogiannis, mens Enzo Maresca testes op til kampen, da han er yderst tvivlsom. På den positive side har grækerne igen Galletti til rådighed, efter at han er kommet tilbage fra en skade.

De belgiske gæster må se bort fra kaptajnen Steven Defour, da han har brækket foden og derfor er ude i de næste to måneder. Derudover mangler Standard Liege Ricardo Rocha, Cedric Collet og Igor De Carmargo.

Forventede startopstillinger:

Olympiakos:

Nikopolidis

Zewlakow – Mellberg – Papadopoulos – Bravo

Galletti – Ledesma – Torosidis – Dudu

Gonzalez

Mitroglou

Standard Liege:

Bolat

Camozzato – Marcos – Mulemo – Felipe

Goreux – Dalmat – Traore – Nicaise

Mbokani – Jovanovic

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Olympiakos bør være en for stor mundfyld for Standard Liege, specielt i Grækenland, hvor hjemmeholdet vil blive ophildnet af et tændt publikum.

Dertil kommer det, at Olympiakos har mere europæisk erfaring og på papiret bedre spillere. Derfor tror vi, at hjemmeholdet vinder kampen 1-0.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu