Наши партнеры

MenuCL-optakt: Marseille – Atlético Madrid

Champions League

En særdeles vigtig kamp for Marseille, der med en sejr kommer til, at spille videre i UEFA Cuppen til forår. Atletico Madrid er videre sammen med Liverpool, og spiller om førstepladsen i aften.

Marseille tager imod Atlético Madrid i aften på Stade Véledrome i Frankrig. En rigtig vigtig kamp for hjemmeholdet, som skal kæmpe om tredjepladsen i gruppe D. For udeholdet gælder det om førstepladsen i gruppen, hvor de skal have hjælp fra den anden kamp, hvor Liverpool skal miste point.

Den første kamp endte 2-1 til spanierne, hvor Raul Garcia og Sergio Agüero scorede for Atlético. Mamadou Niang scorede for franskmændene.

Marseille har stærkeste opstilling parat, og har en næsten hele truppen i god form. Spanierne har ikke Paulo Assuncao, Simao og Johnny Heitinga med til Frankrig. De har til gengæld Miguel de las Cuevas, Ignacio Camacho og Luis Perea med igen.

Om træneren vil lade enten Agüero eller Forlán starte på bænken ved man ikke endnu, men det vil være en overraskelse, hvis han stiller med begge i startopstillingen.

Forventede startopstillinger:

Marseille:

Mandanda

Bonnart – Zubar – Hilton – Taiwo

Ziani – Cana

Zenden – Koné – Ben Arfa

Niang

Atletico Madrid:

Coupet

Perea – Ujfalusi – Pablo – Pernía

Maxi Rodríguez – Maniche – Raúl García – Miguel

Forlán – Sinama-Pongolle

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Marseille skal helst have alle tre point, ligesom Atlético Madrid skal. De vil derfor nok begge kæmpe for sejren, men de har begge brug for et godt resultat i gruppens anden kamp. Vi tror, kampen ender 2-2.

Skrevet af Troels Gramstrup.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu