Наши партнеры

MenuCL-optakt: Manchester United – Inter

Champions League

For to uger siden var der lagt op til et brag af kamp på Giuseppe Meazza, hvor Inter og Manchester United stødte sammen. United dominerede, men målene udeblev og opgøret endte derfor 0-0. Det betyder, at Man. Utd. står med de bedste muligheder for videre avancement, når der onsdag aften spilles returopgør på Drømmenes Teater: Old Trafford.

”The red devils” var specielt i første halvleg mod Inter totalt overlegne, og at de ikke fik puttet bolden i kassen var helt usædvanligt, chancer og spilovertag taget i betragtning. I anden halvleg fik Inter mere fat og kampen sluttede meget lige.

Siden da har Sir. Alex’ mandskab vist stor styrke, med både sejr i Carling Cup-finalen og storsejr over Fulham i FA Cuppen. Selvtilliden er derfor i top hos førerholdet i den engelske Premier League.

Værre ser det ud for Mourinhos drenge, der i de tre kampe efter Champions League-opgøret på Giuseppe Meazza, kun har fået en sejr – en pligtsejr ude over Genoa. I Coppa Italia tabte Inter med klare 3-0 ude mod Sampdoria og finalepladsen hænger derfor nu i en tynd tråd. De forsvarende italienske mestre fører dog stadig Serie A og ser endnu engang ud til at hjemføre trofæet.

Op til kampen må Ferguson se bort fra Gary Neville, Wes Brown og Rafael, som alle definivtivt er ude. Rio Ferdinand og John O’Shea måtte begge udgå af FA Cup-kampen mod Fulham, og det er endnu tvivlsomt, om de starter inde. Inter har ligesom United skadesproblemer i forsvaret. Op til kampen må Mourinho se bort fra Nicolas Burdisso, Christian Chivu og Marco Materazzi.

Forventede startopstillinger:

Manchester United:

Van der Sar

O’Shea – Ferdinand – Vidic – Evra

Ronaldo – Carrick – Giggs – Park

Rooney – Berbatov

Inter:

Julio Cesar

Maicon – Cordoba – Samuel – Santon

Zanetti – Cambiasso – Viera

Stankovic

Ibrahimovic – Adriano

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Første opgør og de efterfølgende kampe taget i betragtning ser United nærmest skræmmende ud og selvom at de har problemer på højreback positionen ser de stadig for stærke ud til Inter, der ikke har spillet så prangende her på det seneste. Med Old Trafford i ryggen trækker Manchester United det længste strå og vinder kampen 2-0.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu